Etusivu

Jäsenasiat

Hallitus

Tapahtumakalenteri

Valokuvagalleria

Yhdistyksen säännöt

Yhteisöt

Linkit

Satakuntatalon Kannatusyhdistys ry.

Satakuntatalon Kannatusyhdistyksen (SKTKY) tarkoituksena on yhteistoiminnassa Satalinnan Säätiön kanssa aatteellisesti ja taloudellisesti tukea Helsingin Satakuntataloa sekä Satakuntalaisen Osakunnan toimintaa. Yhdistys pyrkii myös mahdollisuuksien mukaan parantamaan pääkaupunkiseudun korkeakouluissa opiskelevien satakuntalaisten opiskelijain sosiaalisia oloja.

SKTKY mukana verkostoitumassa ja vihreässä ajatuksessa

Haluamme uudistaa ilmettämme ja löytää nykyaikaisia keinoja saavuttaa vaivaton yhteys jäseniimme. Liitypä sinäkin siis SKTKY:n Facebook-ryhmään, joka tarjoaa ensikäden tietoa ajankohtaisista asioistamme ja on jatkossa yksi tavoista kommunikoida yhteisömme kesken. Ryhmä löytyy Facebookista nimellä Satakuntatalon Kannatusyhdistys (SKTKY).

Kunnioitamme vihreitä arvoja ja vältämme arvokkaan luontomme turhaa kuluttamista. Tämän mukaisesti pyrimmekin siirtymään paperisista, postin kautta kuljetettavista jäsenkirjeistä sähköiseen muotoon ja tapaan välittää jäsenkirje jäsenistöllemme. Pyydämmekin Sinua hyvä jäsenemme toimittamaan sähköpostiosoitteesi, mikäli sellainen on olemassa, jäsenrekisterivastaavallemme osoitteeseen riku.jaakonsaari@satakuntatalo.fi. Näin noudatamme yhdessä vihreää linjaa.
Tulevat tapahtumat:

Vuosijuhla la 15.5.2010


Linkit:

Satakuntalainen Osakunta

Satakuntalaisen Osakunnan lehti Karhunkierros

Satakuntatalon opiskelija-asuntola

Satakunnan Kilta

SKTKY Facebookissa